Vacature Assistant Store & Social Media Manager

ASSISTANT STORE & SOCIAL MEDIA MANAGER FULLTIME BESCHIKBAAR, 5 DAGEN PER WEEK

 

WAAR?

Wij zijn l’Étoile de St. Honoré – Luxury Vintage. We verkopen preloved designer tassen van merken als Chanel, Louis Vuitton en Hermes en hebben drie fysieke winkels in hartje Amsterdam. Daarnaast verkopen we onze producten op onze eigen webshop en via andere websites. l’Etoile bestaat uit een klein team dat dagelijks met elkaar in contact staat, terwijl we werkzaam zijn in de verschillende winkels. We groeien hard, zowel in verkoop als in ons bereik via social media en zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om ons bereik te vergroten.

 

WAT?

We zijn op zoek naar een Assistant Store & Social Media manager die onze Store & Social Media Manager ondersteunt en zich daarnaast met veel liefde en passie stort op alle social media kanalen (Instagram, Facebook en Pinterest). Als Assistant Store & Social Media manager denk je mee met de Store & Social Media manager over verschillende onderwerpen. Je bent werkzaam vanuit één van de winkels. Verdere dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

  • Onderhoud van de website en andere verkoopplatforms.
  • Foto’s bewerken (in bijvoorbeeld Photoshop) voor op de website.
  • Logistieke oplossingen bedenken. (verzenddozen, verzendmateriaal)
  • Samenwerkingen onderhouden met de grootste influencers van Nederland. (denk Claartje Rose, Vivian Hoorn en Monica Geuze)
  • Klachten oplossen en klanten assisteren met vragen.
  • Verkopen aan klanten.
  • Groeistrategieën bedenken voor social media. Hieronder valt ook het bedenken van leuke, vernieuwende manieren van verkoop (kortingsacties, giveaways en samenwerkingen bijvoorbeeld).

 

WIE BEN JIJ?

Jij bent een echte duizendpoot die van aanpakken houdt. Daarnaast heb je een voorliefde voor vintage designer items. Je bent pro-actief, gaat zelfstandig te werk en aanpakken is voor jou een kernwoord. We zoeken iemand met een afgeronde relevante HBO studie, waarbij jouw HBO werk- en denkniveau van belang zijn. Je bent vloeiend in Nederlands en Engels, zowel in woord als schrift.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Bij L’Étoile de Saint Honoré kom je te werken in een gezellig team, bestaat je werkomgeving uit de mooiste producten die je maar kunt bedenken en krijg je ook nog eens goed betaald. Ben je na het lezen van deze vacature helemaal enthousiast en zie je het helemaal zitten om onze nieuwe collega te worden? Aarzel dan niet en stuur ons een e-mail met je CV en motivatiebrief naar etoileluxuryvintage@gmail.com ter attentie van Henriette Wuite.